Välkommen tillbaka efter semester!

Pålssons Tandtekniska Lab är öppet enligt ordinarie tider igen och vi hoppas ni alla har haft en fin och avkopplande sommar! Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete under resten av 2021 och vi är redo att leverera bettskenor av högsta kvalitet.

Bästa hälsningar

Personalen på Pålssons

Sommartider!!!

Vi har semesterstängt fr.o.m den 12 juli till 8 augusti.

Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar .Personalen på Pålssons😎

Pålssons Tandtekniska Labs ägare Bra Tänder Sweden AB har förvärvat Centric Dentallaboratorium AB.

Bra Tänder ser stora fördelar med köpet som blir en förstärkning av bolaget och innebär en ökad närvaro i södra Sverige. Centric har en stark kundbas och ett stort kunnande inom dental protetik, och har mångårig erfarenhet från området. Bolaget har påbörjat en digital omställning av dentaltekniken.

” Bra Tänder är en av Sveriges största tillverkare av bettskenor och förvärvet kompletterar och breddar bolaget. Det skapar också resurser att fortsätta vårt framgångsrika arbete med att digitalisera tandvården” säger Daniel Andersson, VD för Bra Tänder.

Ägaren till Centric Dentallaboratorium Per Jonsson är nöjd med uppgörelsen.

” Att Bra Tänder tar över som ägare känns mycket bra då företaget ligger i framkant när det gäller digital tandvård. Vi hoppas tillföra kunnande med vår erfarenhet och rutin som gynnar båda företagen”, säger Per Jonsson som arbetar kvar i den nya organisationen. Centric kommer att drivas som ett dotterbolag till Bra Tänder som tar över samtlig personal.

Per Jonsson Centric Daniel Andersson Bra Tänder

Öppettider under Jul och Nyårshelgen

I dessa speciella tider vill vi passa på att informera om hur vi kommer att ha öppet under jul- och nyårshelgen. Pålssons Lab kommer att vara stängt från den 24: december till den 4:e januari. Ta hand om varandra och vi vill önska er alla fina helger och ledigheter.

Bästa hälsningar Daniel med personal

En spännande höst väntar!

Nu har vi kommit igång efter semester, så välkomna att höra av er! Det är fullt fart här på labb och vi ser fram emot en spännande höst med tanke på att nu kan vi ta emot digitala filer som 3shape och carestream. Det finns labbsedlar och svarspost för tillfällig utskrift här.

Semestertider …..

Vi kommer hålla stängt vecka 29-31.

Vi öppnar vecka 32 men bara för hämtning av era jobb vilka kan vara klara vecka 33. Så välkomna att ringa mellan 9:00-13:00.

Vecka 33 är verksamheten igång som vanligt.

Önskar alla en riktigt skön sommar !

Med vänliga hälsningar ,vi på Pålssons!

Nu kan vi ta emot digitala filer….bla 3shape mfl

Hoppas det fungerar där ute? Ingen går oberörd frå Corona . Vi har dock haft ett bra flöde hela tiden, men alla kommer säkert drabbas  direkt/indirekt. Ni är dock välkomna och vi kör på som vanligt!

Hej våra ”goa” kunder!

Nu är det verkligen full fart och kul att vi fått god respons på nya ägarskapet och det kommer säkert bli väldigt givande för alla parter. Nu skall vi upp till Bra tänder sweden AB för lite utbildning. Så fredag den 31;e januari går vi på reducerad styrka, men våran Eleni kommer och hämtar som vanligt. Hjärtligt välkomna!

Hej alla Kunder ……

Vi vill meddela att Bra tänder Sweden AB har förvärvat alla aktier i Pålssons Tandtekniska Lab AB. Labbet fungerar precis som vanligt och övertar lokaliteter avtal och personal…..så Ni kan anlita oss som vanligt. Bra tänder är ett företag som ligger i framkant när det gäller det digitala i vår bransch och jag är väldigt hoppfull om att detta kommer bli en mycket bra ”match” att vi nu blir ett dotterbolag till Bra tänder. Jag kommer fungera som konsult i bolagen och bidra med min erfarenhet och kunnande och göra mitt bästa för att vi skall vara ledande i landet när det gäller tillverkning av bettskenor. Bra tänder är idag en stor tillverkare av frästa bettskenor. På sikt kommer kommer vi kunna ta emot digitala avtryck även i Göteborg men vi kommer att uppdatera fortlöpande om det. Här hittar Ni alltid information samt på Instagram: palssonslabb

Allt fungerar som vanligt hos oss i Göteborg och vi kommer och hämtar och levererar som vanligt med eget bud. Har Ni klinik där Ni använder Svarspost och behöver labbsedlar …..så finns det för tillfällig utskrift här på hemsidan.

Välkomna!

Bengt Pålsson samt VD: Daniel Andersson med personal

Vi är såå glada att få har Er som våra kunder…. Också glad att mina nya tekniker har fått in ” Pålsson-stilen ” på sina skenor. Så nu kör vi på inför 2020.  Vi kör på fram tom. fredag den 20 dec och öppnar åter den 2 januari 2020. Hoppas att alla får lite tid för återhämtning o vila under Jul o Nyårshelgen så kör vi på 2020.

De sista åren har vi prioriterat Cancerfonden iställer för gåvor till våra kunder. Så under de sista 5 åren har vi kunnat lämna 3 x 20 000:- och det har känts VÄLDIGT bra och det är tack vare Er! Hoppas att NI uppskattar det också!

Väl mött på 2020!

Bengt Pålsson med personal