Semestertider!

Vi har stängt för semester den 10/7 till 6/8 (v.28-31). Vi önskar alla våra kunder en riktig skön sommar!!!

Öppettider till Jul och Nyår

Pålssons Lab har stängt följande dagar under jul- och nyårshelgerna;

23:e december samt 30:e december har labbet stängt alla andra dagar har vi öppet som vanligt! Vi vill passa på att önska alla kunder en riktigt God Jul och Gott Nytt år och vi vill tacka för fint samarbete under det gångna året!

Önskar vi på Pålssons Lab

Ny adress!!

Pålssons Lab har flyttat till nya lokaler i Mölndal, den nya adressen för besök är:

Norra Ågatan 32, 431 35 Mölndal

För er som är Postkunder så finns det svarspostblankett att ladda ner på vår hemsida.

Vänliga hälsningar Personalen på Pålsson

Semestertider!!!!

Vi stänger för semester måndagen den 11 juli och öppnar åter måndag den 8 augusti. Vi önskar alla våra kunder en riktigt härlig sommar!!!!

Öppettider under jul och nyår

På röda dagar har labbet stängt, men vi har öppet som vanligt även under mellandagarna. God jul och gott nytt år!

Välkommen tillbaka efter semester!

Pålssons Tandtekniska Lab är öppet enligt ordinarie tider igen och vi hoppas ni alla har haft en fin och avkopplande sommar! Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete under resten av 2021 och vi är redo att leverera bettskenor av högsta kvalitet.

Bästa hälsningar

Personalen på Pålssons

Sommartider!!!

Vi har semesterstängt fr.o.m den 12 juli till 8 augusti.

Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar .Personalen på Pålssons😎

Pålssons Tandtekniska Labs ägare Bra Tänder Sweden AB har förvärvat Centric Dentallaboratorium AB.

Bra Tänder ser stora fördelar med köpet som blir en förstärkning av bolaget och innebär en ökad närvaro i södra Sverige. Centric har en stark kundbas och ett stort kunnande inom dental protetik, och har mångårig erfarenhet från området. Bolaget har påbörjat en digital omställning av dentaltekniken.

” Bra Tänder är en av Sveriges största tillverkare av bettskenor och förvärvet kompletterar och breddar bolaget. Det skapar också resurser att fortsätta vårt framgångsrika arbete med att digitalisera tandvården” säger Daniel Andersson, VD för Bra Tänder.

Ägaren till Centric Dentallaboratorium Per Jonsson är nöjd med uppgörelsen.

” Att Bra Tänder tar över som ägare känns mycket bra då företaget ligger i framkant när det gäller digital tandvård. Vi hoppas tillföra kunnande med vår erfarenhet och rutin som gynnar båda företagen”, säger Per Jonsson som arbetar kvar i den nya organisationen. Centric kommer att drivas som ett dotterbolag till Bra Tänder som tar över samtlig personal.

Per Jonsson Centric Daniel Andersson Bra Tänder

Öppettider under Jul och Nyårshelgen

I dessa speciella tider vill vi passa på att informera om hur vi kommer att ha öppet under jul- och nyårshelgen. Pålssons Lab kommer att vara stängt från den 24: december till den 4:e januari. Ta hand om varandra och vi vill önska er alla fina helger och ledigheter.

Bästa hälsningar Daniel med personal

En spännande höst väntar!

Nu har vi kommit igång efter semester, så välkomna att höra av er! Det är fullt fart här på labb och vi ser fram emot en spännande höst med tanke på att nu kan vi ta emot digitala filer som 3shape och carestream. Det finns labbsedlar och svarspost för tillfällig utskrift här.